Echtscheidingsbemiddeling BMP Finance

Echtscheidings-bemiddeling

 

Ook voor begeleiding bij uw echtscheiding/relatie beëindiging bent u bij BMP in Barendrecht aan het juiste adres. Sinds 2017 werken wij intensief samen met Rogier van Pelt, geregistreerd MfN family-mediator.

Deze samenwerking is tot stand gekomen vanuit de gedachte u als klant volledig te kunnen ontzorgen.

De vele verschillende aspecten waarmee u te maken krijgt bij een scheiding maken dat het proces erg ingewikkeld is: Eventuele afspraken omtrent de kinderen, financiële afspraken zoals de verdeling en alimentatie en de juridische afhandeling bij de rechtbank behoren tot het takenpakket van Rogier waarbij er zeker ook ruimte is voor de emoties die veelal met dit proces gepaard gaan.

De eigen woning verdient hierbij speciale aandacht. Deskundig advies is van groot belang om u te helpen tot weloverwogen beslissingen te komen én om voor beide partijen de financiële en fiscale gevolgen zorgvuldig in kaart te brengen. Hiervoor bent u bij BMP aan het juiste adres.

De scheidingsbegeleiding en het financiële advies staan niet los van elkaar maar lopen parallel aan elkaar. De mediator en de adviseur hebben hierbij elk hun eigen rol maar werken aan hetzelfde dossier en staan daarbij in nauw contact met elkaar.

U als klant kunt de voordelen van de samenwerking ervaren doordat de processen naadloos op elkaar aansluiten. Door een gedeelde backoffice hoeft u slechts 1 keer uw dossierstukken aan te leveren. Onze efficiënte aanpak maakt dat wij onze diensten tegen zeer scherpe tarieven kunnen aanbieden maar bovenal kunt u vertrouwen op een zorgvuldige, betrouwbare en zeer persoonlijke begeleiding wat jullie beiden perspectief biedt voor de toekomst.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend kennismaken? U bent van harte welkom aan de Middenbaan in Barendrecht maar wij komen ook graag bij u thuis.

Onze aanpak

Hoe gaan wij te werk

Professioneel

Onafhankelijk Advies

Persoonlijke Aanpak

Deskundig

Betrouwbaar

Begin met chatten!
Extra hulp nodig?
Hallo 👋,
Hoe kunnen wij je verder van dienst zijn?