Besparen met de BMP Verduurzaam
hypotheek!

Wij laten u met de BMP Verduurzaamhypotheek op een begrijpelijke manier zien wat er bij u thuis mogelijk is qua energiebesparende voorzieningen, hoeveel dit kost en wat het oplevert. Daarnaast kijken we direct op welke manier dit voor jou financieel haalbaar is en nemen wij alle overige zorgen uit handen.

Wat houdt de BMP Verduurzaamhypotheek precies in?

De BMP Verduurzaamhypotheek voorziet u van een op maat gemaakt advies van enerzijds de energiebesparende maatregelen passend bij uw situatie en anderzijds de kosten, baten en hypotheekmogelijkheden.

Na een eerste adviesgesprek met één van onze adviseurs zal er een energieadviseur bij u thuis langskomen om de woning te bekijken. Hierna ontvangt u een energielabel en een energiemaatwerkadvies gebaseerd op uw woning en wensen.

In dit advies staat de huidige staat van uw woning beschreven en welke energiebesparende mogelijkheden wel of niet interessant zijn. Denk hierbij aan het plaatsen van zonnepanelen, isolatie of het plaatsen van een warmtepomp. Dit energiemaatwerkadvies laat ook zien waar u kunt besparen op bijvoorbeeld uw energiekosten, hoe u uw wooncomfort kunt verhogen, hoe u zich kunt voorbereiden op een (aardgasvrije) toekomst en hoe u een steentje kunt bijdragen aan het milieu. Dit advies is natuurlijk volledig afgestemd op uw wensen en doelen! Ook ontvangt u een taxatierapport met de waarde van uw woning in de huidige staat en de waarde van de woning na de verduurzaming.

Na het doornemen van het energiemaatwerkadvies gaat onze adviseur samen met u kijken op welke manier uw wensen en doelen financieel behaald kunnen worden. Wij dienen de aanvraag in bij de betreffende bank en tekenen samen met u het passende rente-aanbod, we brengen de verschillende risicoscenario’s in kaart en bespreken met u hoe wij u verder kunnen begeleiden binnen het energiebesparingstraject. 

 

Na ontvangst van en indienen van het taxatierapport bij de betreffende bank, hetgeen ook onderdeel is van de BMP Verduurzaamhypotheek, kan de uiteindelijke hypotheekofferte inclusief budget voor de gekozen energiebesparende maatregelen worden ondertekend. 

Onze aanpak

Hoe gaan wij te werk

Professioneel

Onafhankelijk Advies

Persoonlijke Aanpak

Deskundig

Betrouwbaar

Contact

Email: info@bmpfinance.nl
Middenbaan 35, Barendrecht
Maandag-vrijdag 09:30 - 17:00,
Zaterdag 12:00 - 16:00
Zondag gesloten