Duurhuurders opgelet

Van een huis huren naar een huis kopen

Huur jij momenteel een woning? Dankzij de nieuwe mogelijkheden kan je nu misschien wel kopen!

Het is toch eigenlijk te gek; je betaalt als duurhuurder misschien wel €1.300,- per maand aan huur, maar je maakt geen kans op het verkrijgen van een hypotheek waarmee jouw maandlasten zouden zakken naar €800,-!

Meer mogelijkheden tot kopen

Om duurhuurders meer kans te geven op de woningmarkt loopt momenteel de pilot ‘Duurhuur’. Binnen deze pilot willen een aantal  banken zich verdiepen in de persoonlijke situatie van de duurhuurder. In tegenstelling tot voorheen wordt er dus niet alleen gekeken naar inkomensgegevens, maar ook naar het huurverleden. Als het huurverleden zodanig positief is en aan de voorwaarden voldoet dan is er hypothecair gezien vanaf nu dus veel meer mogelijk.

Advies op maat

Wij als tussenpersoon kennen de lastige positie van de starter op de woningmarkt maar al te goed en grijpen deze nieuwe mogelijkheid graag aan om jou als duurhuurder te helpen met het aankopen van een eigen woning.

Natuurlijk zitten er aan deze mogelijkheid verschillende voorwaarden verbonden. En misschien twijfel jij wel over jouw kansen? Kom langs en wij zoeken het kosteloos voor je uit!

Tijdens een oriënterend adviesgesprek vragen wij jou een aantal basisgegevens mee te nemen en brengen wij jouw financiële situatie en wensen in kaart. Aan de hand van deze gegevens en de nieuwe mogelijkheden kunnen we bepalen wat voor jou haalbaar is. Misschien kan je toch wel een leuk appartement aankopen of misschien is het toch verstandiger om nog even te blijven huren en de kosten koper bij elkaar te sparen… Je gaat in ieder geval naar huis met een duidelijk beeld over jouw mogelijkheden!

Onze aanpak

Hoe gaan wij te werk

Professioneel

Onafhankelijk Advies

Persoonlijke Aanpak

Deskundig

Betrouwbaar

Begin met chatten!
Extra hulp nodig?
Hallo 👋,
Hoe kunnen wij je verder van dienst zijn?