Hypotheek Advies

BMP Finance staat voor een klantgerichte en integrale aanpak. Wij houden rekening met wat in uw specifieke situatie van belang is en denken graag met u mee. Onze adviseurs zijn betrokken en deskundig. Elk eerste contact begint met het inventariseren van uw persoonlijke wensen. Aan de hand van een objectieve analyse geven wij u een onafhankelijk advies.

Wij beschikken over de kennis, de expertise en de contacten met een groot aantal aanbieders van financiële producten. Wij helpen u bij het afsluiten van overeenkomsten tussen u en de financiële instelling van uw keuze. Ook daarna blijven wij u begeleiden met onze advisering. Indien het nodig en wenselijk is, onderhouden wij namens u de contacten met de aanbieders van de financiële producten.

BMP heeft geen (financiële) verbondenheid met een of meerdere aanbieders. Hiermee onderscheiden wij ons van directe aanbieders en andere verbonden adviseurs. En dat geeft u de zekerheid dat ons advies ook écht onafhankelijk is.

Een hypotheek is een geldlening waarbij een onroerende zaak als onderpand dient. De lening heet dan een hypothecaire lening, hypothecair krediet of een lening met hypothecaire zekerheid, maar wordt in het dagelijks gebruik vaak ook hypotheek genoemd.

Afhankelijk van uw situatie en omstandigheden zijn er verschillende basisvormen van hypothecaire leningen verkrijgbaar. Daarnaast zijn allerlei hypotheekvormen ook te combineren.

Onze aanpak

Hoe gaan wij te werk

Professioneel

Onafhankelijk Advies

Persoonlijke Aanpak

Deskundig

Betrouwbaar

Begin met chatten!
Extra hulp nodig?
Hallo 👋,
Hoe kunnen wij je verder van dienst zijn?